Å finne sin plass i livet

Categories Blogg

Livet mitt har vært fylt med en enorm tyngde og et mørke. Det har føltes uutholdelig å være til. Livet mitt har vært en reise med opp- og nedturer, en lengsel etter å finne seg selv, en søken etter å finne min plass. Jeg har kjent på en lengsel etter noe «annet», jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det. Jeg har med det måttet gå i dybden av meg selv, finne min sannhet. Hvem er jeg?  Det har vært mange år med forskjellige nyanser og kontraster. En lengsel etter å bli hørt, en lengsel etter å bli sett. 

Vi trenger alle utfordringer for å utvikle  oss og komme videre. Jeg har gjennom hele livet måttet trosse frykten og ta de stegene som trengtes. Når man tar de skumle stegene for å følge hjertet, så skjer det noe med deg. Jeg har forsøkt å holde troen på meg selv, og ikke la noen dempe mitt lys. Det har vært vanskelig, for mitt lys har vært lett å slukke. Jeg har alltid tenkt at det er skremmende å våge å gå sine egne veier, omfavne sider ved seg selv jeg tidligere har gjemt bort. Jeg har gjemt bort mye. Mange vonde tanker og vonde følelser har holdt meg tilbake fra å være den jeg er og å våge å følge min vei. Det har holdt tilbake min egen lykke.

Vi mennesker må bli flinkere til å finne vår egen plass i livet, våge å gå våre egne veier uten frykt og gjøre det vi er kommet inn i dette livet for å gjøre. 

 

-Victoria

Følg meg gjerne på Instagram – Bolig68j

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *