Den første kopp kaffe om morgenen. Varmen fra solen når den treffer huden din. Godheten til en fremmed. Latteren til en venn. Stjerner som lyser opp nattehimmelen. Skyene som flyter raskt forbi. Månen som skinner uansett hvilken fase hun er i. Musikken som siver inn i sjelen din. Bøkene du ikke kan legge fra deg. Dagene som føles for gode til å være sanne og nettene du ber om vil vare evig. Duftene som teleporterer deg til fjerne minner. Vinden i håret. Når du ler så hardt at det gjør vondt. Kunsten som får deg til å føle noe du ikke kan sette ord på. Poesien som trekker i hjertestrengene dine. Sommerfugler i magen når du ser dem smile. Erkjennelsen av at alt er mulig. At drømmene dine ble plantet i hjertet ditt av en grunn. At de små tingene alltid har vært de store tingene og at ingenting vil oppveie magien vi finner i nettopp disse øyeblikkene.

-Victoria

 

Hvis jeg kunne sette meg ned med hjertet mitt, ville jeg minnet henne på at mot kommer i bølger, og at vi fortjener å bli elsket.

Hvis jeg kunne sette meg ned med tankene mine, ville jeg minnet henne på at selv om vi noen ganger er fylt av et mørke, så vil solen alltid være der for å gi livet lys og farger igjen.

Hvis jeg kunne sette meg ned med sjelen min, ville jeg minnet henne på at vi ikke er definert av arrene vi har, eller feilene vi har gjort. Jeg ville minnet henne på at styrken ligger i vår evne til å fortsette fremover, uansett hvor vanskelig livet kan være.

Jeg håper at du en dag får sjansen til å sette deg ned med hjertet, sinnet og sjelen din, og minne dem på at selv om livet kan forandre seg, er den største gaven du kan gi deg selv, å være din egen venn.

-Victoria